BESCHERM JOUW ORGANISATIE,
KIES VOOR CYBERSECURITY

Transformeer jouw onderneming in een veilige digitale haven waar medewerkers mobiel en productief zijn. Wij brengen risico’s in beeld, ontwikkelen verbetertrajecten, trainen in digitaal bewustzijn
en bewaken jouw systemen.
83% van de organisaties hebben meer dan één datalek
1 op de 5 bedrijven loopt het risico om gehackt te worden
De financiële gevolgen zijn groot

Start vandaag met een cybersecuritystrategie

1.

Gratis advies Cybersecurity

  • Spreek online met een specialist
  • Ontdek jouw Microsoft securityscore
  • Gratis adviserend gesprek
Wij luisteren naar jouw verhaal en ontdekken welke punten je zelf meteen kunt aanpakken. We geven een voorstelling hoe we een Cybersecurityplan kunnen ontwikkelen. Je ontvangt daarnaast een gratis adviserend gepsrek.
2.

Nulmeting Cybersecurity

  • Glashelder overzicht van jouw IT-beveiliging
  • Dreigende risico's worden geïdentificeerd
  • Uitgebreide presentatie van het rapport
Met een audit gaan we doelgericht op zoek naar de zwakke punten in jouw organisatie. Aan de hand van die informatie bespreken we samen de prioriteiten. Vervolgens stellen we een afgesteld actieplan op. 
3.

Cybersecurity optimalisatie

  • Gevonden risico's worden aangepakt
  • Jouw cybersecurity wordt versterkt
  • Permanente beveiligingsoplossingen
Met de verworven inzichten gaan onze beveiligingsexperten aan het werk. Cyberrisico’s worden met behulp van slimme oplossingen aangepakt. Zo geniet je van een veilige omgeving die afgesteld is aan jouw organisatie.

Phishingsimulatie

  • Realisitische phishingsimulatie
  • Tot 5000 gebruikers binnen 28 dagen
  • Volledig op maat van je organisatie
Ontdek het gevaar van phishing met realistische gesimuleerde aanvallen. Test en verbeter de cybersecuritybewustwording van jouw medewerkers in een veilige omgeving. Zo is jouw organisatie voorbereid op het echte gevaar.

Awareness training

  • Digitale hygiëne verbeteren
  • Cyberrisico’s herkennen
  • E-learning platform met video’s
Versterk de cybersecuritybewustwording van jouw team met een gerichte training. Met een E-learning platform leren jouw medewerkers om phishing, ransomware en andere bedreigingen te herkennen en vermijden. 

Back-up voor Microsoft 365

  • Jouw data wordt tot wel 10 jaar veilig bewaard
  • Alles gebeurd automatisch, je hoeft niets te doen
  • Ongelimiteerd data bijhouden
Bescherm jouw waardevolle data met een volledige back-up voor Microsoft 365! Tot wel 10 jaar terug kan je ongelimiteerd data bijhouden. Zo ben je altijd gerust dat jouw belangrijke gegevens op een veilige plek staan.

Graag meer weten over de 3 stappen voor cybersecurity? We leggen ze je hier uit:

1. Intake gesprek Cybersecurity

Heb je nog heel wat vragen over hoe cybersecurity in jouw organisatie geïmplementeerd kan worden? Dan helpt dit gesprek je gegarandeerd verder. De inzichten van onze specialisten geven jou een goed beeld van wat cybersecurity voor je inhoudt. Daarnaast bespreken we ook meteen mogelijke oplossingen die afgestemd zijn aan jouw organisatie en het budget. Tenslotte geven we een eerste aanzet om een Cybersecurityplan te ontwikkelen.

2. Nulmeting Cybersecurity

De nulmeting gebeurt in 4 fases:

Fase 1: Kick-off meeting

We beginnen met een kick-off gesprek waarin we de benodigde informatie vergaren. Zo plannen we bijvoorbeeld een geschikt moment in voor het assessment en betrekken we de juiste stakeholders. Daarnaast bespreken we ook graag jouw doelstellingen zodat jouw gewenste resultaat behaald wordt.

Fase 2: nulmeting

Met een slimme aanpak zorgen we voor een nulmeting die jouw huidige IT-omgeving onder de loep neemt. Dat gaat van jouw Microsoft-omgeving, on-premise servers en zelfs jouw internetverkeer. Zo komen we erachter welke risico's er momenteel aanwezig zijn. Met die informatie werpen onze beveiligingsexperten een kritische blik op de resultaten. Zo komen we tot de juiste inzichten om jou verder te helpen.

Fase 3: Presentatie

What's next? Na een grondige analyse maken we een doelgericht actieplan op. Zo weet je als organisatie wat de volgende stappen zijn om jouw cybersecurity te versterken. Met de risico's in het achterhoofd, stellen we ook een prioriteitenlijst op.

Fase 4: Rapport

Het finale resultaat? Een persoonlijk rapport waarin we onze analyses en bevindingen weergeven. Deze willen we graag uitgebreid verder met jou bespreken. Dan bekijken we ook meteen samen het actieplan zodat je als organisatie de eerste grote stappen kan zetten richting cybersecurity.

3. Cybersecurity optimalisatie

De volgende stap na een succesvolle Cybersecurity Assessment is actie. Met een glashelder inzicht van jouw IT-omgeving weten we welke punten best eerst aangepakt worden. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn, maar onze experten staan klaar om jullie te helpen. Zo zorgen we ervoor dat jouw cybersecurity volledig op punt staat. Als jullie al een IT-partner hebben, dan betrekken we hen graag bij het beveiligingsproces. Dat doen we met duidelijke communicatie en een naadloze samenwerking.
Cybersecurity - wat is een cyberaanval

Wat is een cyberaanval?

Een cyberaanval is een vorm van digitale criminaliteit waar een hacker een computer- of informatiesysteem aanvalt. Dat kan gaan van ongeautoriseerd toegang verkrijgen tot gevoelige gegevens of systemen onbruikbaar maken. Dat doen ze door verschillende types aanvallen te gebruiken. Enkele voorbeelden zijn: Phishing, Malware en DDoS-aanvallen. Vaak zijn organisaties het mikpunt van deze aanvallen. Ze beschikken over veel waardevolle data en er kan aanzienlijke schade toegebracht worden. Zo werd het Deense transportbedrijf Maersk in 2017 slachtoffer van een cyberaanval. Het Petya-virus was de oorzaak. Dat is een vorm van malware met grote schade als gevolg. Maar liefst 4000 servers en 45000 computers moesten opnieuw geconfigureerd worden. Een veelgebruikte aanval is wat bekend staat als “Phishing”. Het is populair onder criminelen omdat het gemakkelijk uit te voeren is. Door zich voor te doen als erkende organisaties via misleidende e-mails, websites en sms-berichten, kunnen zij gevoelige informatie stelen. Goed bewust zijn en verdachte e-mails en berichten identificeren is de boodschap. Door in te zetten op sterke cybersecurity, ben je beter beschermd tegen zulke aanvallen. Daardoor vermijd je grote financiële kosten, gegevensverlies en reputatieschade.

FAQ - Cybersecurity

Cybersecurity is belangrijk voor iedereen. Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor en hackers worden slimmer. Zowel bedrijven als particulieren komen in het vizier. Een bedrijf kan bijvoorbeeld niet goed functioneren zonder een stevige IT-infrastructuur. Om cyberaanvallen te voorkomen verhogen bedrijven hun cybersecurity. Zo worden alle partijen beschermd en blijft een organisatie operationeel zonder digitale schade op te lopen.
Cybersecurity is niet eenvoudig te beheren en te bewaken. Als managed service provider kunnen wij jou helpen bij het bewaken en toevoegen van lagen van cyberbeveiliging binnen jouw bedrijf. Als je niet zeker bent van het cyberbeveiligingsniveau van jouw bedrijf, kan je een audit aanvragen.  Lees meer over de gratis audit
Met onze Managed Cybersecurity Services kies je voor een hoogwaardige beveiliging. Je ontdekt ze op deze pagina. Daarnaast zijn er ook enkele eenvoudige maar effectieve acties die je kan ondernemen. Je kan bijvoorbeeld Multi-factor Authentication inschakelen of je kan jouw gebruikers trainen in digitale hygiëne. Bekijk bovenaan deze pagina ook onze 3 formules om jouw cybersecurity aan te scherpen.
Omdat hackers steeds slimmer worden. Het Deense transportbedrijf Maersk werd slachtoffer van het Petya-virus. Dit zorgde voor grote financiële schade. Later bleek dat de grootste oorzaak van het incident, het gebrek aan security policies was. Het is belangrijk voor bedrijven om security door te voeren op alle niveau’s. Je kan er hier meer over lezen.
Digitale hygiëne is een term die gebruikt wordt om het gedrag online te omschrijven. Een goede digitale hygiëne wijst erop dat je bewust bent van de gevaren online en dat je dus ook ‘proper’ omgaat met data. We schreven er een blog over
Digitale hygiëne is belangrijk voor zowel bedrijven als gewone internetgebruikers. Je zorgt ervoor dat de kans dat jouw gegevens gestolen worden daalt. Dat is een belangrijke factor voor bedrijven. Werknemers hebben toegang tot gevoelige informatie van een bedrijf. Een training in digitale hygiëne is altijd welkom. Je leest er meer over in onze blog. De impact is zelfs zo groot dat het hoort bij de basisbeveiliging van jouw organisatie.