Cybersecurity audit voor jouw organisatie

Klaar om jouw volledige digitale werkomgeving vlijmscherp in beeld te brengen? Met deze IT-audit sta je op het puntje om dit te bereiken. Je komt erachter hoe je jouw infrastructuur nog beter kan benutten en beveiligen. Na een grondige analyse en slimme rapporten geven we je concreet advies. Het dient als een IT-roadmap met aanbevelingen zodat je versnelt en kosten verlaagt.
Audit

Wat je mag verwachten van een audit

  • Glashelder overzicht van je IT-omgeving
  • Concreet advies om te versnellen en kosten te besparen
  • Ontvang overzichtelijke rapporten waarmee je aan de slag kan
  • Ontdek welke beveiligingscomponenten je kan inzetten om te voldoen aan wetgeving en regelgeving zoals NIS2
  • Haal alles uit je digitale werkomgeving met een doelgerichte IT-roadmap

Waarom een beveiligingsaudit?

Een veilige IT-omgeving creëren vraagt om je te wapenen tegen inkomstenverlies, reputatieschade en schadeclaims. Een audit geeft je zekerheid over jouw infrastructuur. Dit is niet alleen belangrijk voor de continuïteit en kwaliteit van vitale bedrijfsprocessen, maar ook vanwege de hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld aan transparantie, goed ondernemingsbestuur en het voldoen aan de wet- en regelgeving. Met deze IT-audit trotseer je deze complexe uitdagingen.

Zo gaan we te werk

Om ervoor te zorgen dat jouw audit tot in de puntjes is uitgewerkt, werken we met 4 fases.

Fase 1: Kick-off meeting

We beginnen met een kick-off gesprek waarin we de benodigde informatie vergaren. Zo plannen we bijvoorbeeld een geschikt moment in voor het assessment en betrekken we de juiste stakeholders. Daarnaast bespreken we ook graag jouw doelstellingen zodat jouw gewenste resultaat behaald wordt.

Fase 2: Audit

Met een slimme aanpak zorgen we voor een audit die jouw huidige IT-omgeving onder de loep neemt. Dat gaat van jouw Microsoft-omgeving, on-premise servers en zelfs jouw internetverkeer. Zo komen we erachter welke risico's er momenteel aanwezig zijn. Met die informatie werpen onze beveiligingsexperten een kritische blik op de resultaten. Zo komen we tot de juiste inzichten om jou verder te helpen.

Fase 3: Presentatie

What's next? Na een grondige analyse maken we een doelgericht actieplan op. Zo weet je als organisatie wat de volgende stappen zijn om jouw cybersecurity te versterken. Met de risico's in het achterhoofd, stellen we ook een prioriteitenlijst op.

Fase 4: Rapport

Het finale resultaat? Een persoonlijk rapport waarin we onze analyses en bevindingen weergeven. Deze willen we graag uitgebreid verder met jou bespreken. Dan bekijken we ook meteen samen het actieplan zodat je als organisatie de eerste grote stappen kan zetten richting cybersecurity.

Klaar voor een beveiligingsaudit?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Dan bekijken we samen hoe we alles uit jouw IT-omgeving kunnen halen.

Bespreek het met onze specialisten